Go to Top

Vandskæring af klinker og granit

6700Når det gælder granit og klinker, er der et væld af muligheder – mange flere muligheder, end folk egentlig er klar over.

Levering af vandskæring i klinker og granit

Skæring af klinker
Som nogle af de få inden for branchen tilbyder vi vandskæring i granit og klinker, hvor vi kan bearbejde emner i op til 150 mm tykkelse.

Vi tænker i nye baner
Vi kan være behjælpelige, hvad enten det drejer sig om skæring af fliser, klinker, sokkelkanter, logoer, brusenicher stikkontakter eller noget helt andet.

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning lige fra første skitse til færdigbearbejdet emne.

Hos AB Vandskæring A/S lægger vi stor vægt på nytænkning, da vi ønsker at bevare vores position som en af de førende spillere på markedet. Derfor er vi i besiddelse af den nyeste teknologi, så vi kan arbejde effektivt og levere resultater i topklasse – hver gang.

Fokus på tillid
Når du har leveret materialet, beskærer vi efter dine ønsker og ud fra en grundig dialog med dig om projektet. Loyalitet og tillid er en vigtig del af vores koncept, og derfor er kontakten til vores kunder meget vigtig.

kontakt os på telefon 9835 0388, så vi kan tage en uforpligtende snak om din forestående opgave.